Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Örebro-Linköping

Åkte tidigt från hotellet i Örebro och hade en lång stund vid starten innan vi åkte iväg. Idag fick vi hjälp av några lokala cyklister som hjälpte oss med ett par kluriga vägval utefter banan. De vek av vid depån i Mariedamn.

 

På vägen in till Motala av alla ställen blev vi omkörde av en bilist. Han tyckte inte om cyklister så han stannade bilen och hotade att döda oss. Jag stannade gruppen och ringde polisen. En polispatrull var snart på plats och vi gav de bilens nummer. Det visade sig att polismannen som kom ut är polisens säkerhetsansvarige under Vätternrundan. Han kände samma tjejer på kansliet som jag känner. Alltid bra med en polis som förstår detta med cykling. Polisen har efterlyst bilen, watch this space.

 

Annons

Då vi hade några mil kvar fick en tjej i gruppen ett akut astma anfall. Hon hämtade sig ganska snabb men vi tyckte hon skulle bryta dagens etapp. Vi ringde efter sjukvårdsbilen men samtidigt tyckte hon att hon kunde fortsätta. Vi placerade henne långt fram i klungan så vi kunde ha ett öga på henne. Hon var helt okej. Hon var glad hon tog det beslutet, hon vill så gärna till målet på söndag, men “One day at a time! och imorgon ska vi åka färja!

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Skövde-Örebro
Close