Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylar

Ordning på ryggen med ny tröja från Swedish Posture

Landsvägscykling (och såklart även MTB!) är en underbar och fantastisk idrott, som bidrar till både hälsa och välmående. Men, det är inte en sport som gör under för det här med hållningen, kanske snarare tvärtom om man ska vara helt ärlig. Kombinerar man sedan det med ett jobb framför en dataskärm som blir alltmer vanligt i vårt samhälle, då har man raskt ett ganska potent medel för att bli sittande med en samling riktigt risiga ryggar. Detta är en av anledningarna till att man ska sträva efter att kombinera sin cykelträning med mer allsidig träning i exempelvis gymmet, men det finns också produkter som kan hjälpa en på vägen. Det intressanta företaget Swedish Posture har en sådan, i deras Posture Reminder T-shirt som de just lanserat. Produkten presenterades som ett Kickstarter-projekt under senhösten, och nu finns den att beställa på Stockholmsföretagets hemsida. Här nedan är ett utdrag från hur de själva presenterar sin nya produkt: 

Att vår stillasittande livsstil med mycket tid framför skärmar som påverkar vår hållning negativt känner de flesta av oss väl igen oss i. Att sitta ihopsjunken påverkar vår rygghälsa, djupet på andningen men även självförtroende och stressnivåer därför har vi på Swedish Posture utvecklat en helt unik T-shirt som påminner dig om att sträcka på ryggen och förbättra din hållning medan du gör annat. Posture Reminder T-shirt har Posture Alignment Technology som hindrar dig från att krumma och påminner dig om att räta på ryggen genom att guida användaren att naturligt hålla axlarna i rätt position. När skulderbladen är bak och ihop aktiverar du automatiskt musklerna och engagerar bålen medan du står och sitter. T-shirten behöver inte kompression för att påminna dig om din hållning, viket ger den en passform lös och bekväm runt midjan och ryggen, smickrande för alla kroppar och lämplig för alla användningsområden. Det är enbart över axlar och skulderbladen Posture Alignment Technology i ett elastiskt bakparti hjälper dig jobba med hållningen. T-shirten är också diskret,
kan användas självt eller dold under en tröja. Posture Alignment Technology håller ihop skulderbladen och guidar användaren till en ökad anspänning i core-muskulaturen samt att axeln automatiskt intar sin naturliga position, nedåt och bakåt.

Mer information finns här: https://www.swedishposture.se/

Annons

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Larséns träningstips: KOMMA ÖVER PLATÅN

Close