Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Oliwer Kangas till Canyon

Canyon Nordic låter meddela att de kontrakterat den svenske enduroåkaren Oliwer Kangas. Han ser fram emot att få vara en del av Canyons ansikte utåt i Sverige, samt att tävla vilket han först och främst kommer göra på sin nya Torque CF.

Foto: @noordanvind

I planerna för 2022 finns en hel del tävlingar i både den Svenska serien men också ute i världen på Enduro World Series. Förhoppningsvis blir det också en hel del cykling i våra Svenska skogar.

 ”Det känns väldigt inspirerande att köra för Canyon, ett modernt varumärke med grymma cyklar som satsar stort. Också väldigt kul att få köra på cyklar som vännen Leo Malmeryd från gymnasietiden varit med och utvecklat. Jag ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med Canyon för att fortsätta utveckla mig själv som cyklist men också den Svenska enduro och cykel-scenen. Enduro är verkligen på framfarten och det ska bli kul att få vara en del av den framfarten tillsammans med Canyon. Jag hoppas att vi tillsammans ska kunna få till några roliga events som kan hjälpa till att utveckla sporten ytterligare.”

Annons

Vi önskar Oliwer lycka till under säsongen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.