Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Aktuellt nummerTidningen

Nytt nummer i butik

CYPLU-1507-A-001-AIdag har nya numret av Svenska Cycling Plus nått butikshyllorna.

Där har vi tagit en ordentlig titt in i framtiden då vi provkört hela tolv av nästa års stora cykelnyheter. Testverksamheten har verkligen gått på högvarv då vi dessutom hårdkört fyra pendlingscyklar, elva vindtäta jackor för höstrusket och därtill jämfört komponentgrupper från Campagnolo, Shimano och SRAM.

På träningssidan har vi djupdykt i flera mentala faktorer, bland annat varför musik kan göra dig snabbare. Vi har även träffat Hanna Nilsson, bronsmedaljör på både tempo- och linje-SM, och framgångsrik i det VM som just avslutats. Hon kan mycket väl vara Sveriges nästa hopp i jakten på en världsstjärna. Missa inte heller reportaget om Mike Cotty som cyklade 100 mil över Dolomiterna och Alperna i ett sträck, det är sann cykellektyr!

Annons

Kura ner dig i soffan medan regnet smattrar på fönsterblecket och låt dessa 116 sidor inspirera dig som älskar cykling till kommande bravader.

Du hittar den antingen i tidningshyllan eller beställer du den fraktfritt från vår samarbetspartner Faktaböcker.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.