Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Nytt nummer i butik!

Idag ligger det ett nytt och fint nummer och väntar i butikerna, redo att både inspirera och informera! Inte minst genom spännande intervjuer med väldigt inspirerande och intressanta personer, med väldigt olika cykellopp i sin kalender. Vi bjuder också på värdefulla  tips såhär inför Vätternrundan, nu när mångas stora mål för året bara ligger en dryg vecka bort. Men givetvis är numret också fyllt av mycket annat, som resereportage, pryltester och träningstips.

Dessvärre gömmer det sig i tidningen också ett fel, eftersom filöverföring ibland inte slutar exakt så som avsett här i världen. Därför är sidan 41 ersatt med en dubblett av sidan 39, och artikeln som börjar på sidan 40 slutar mitt i. Därför kommer den här nedan istället, så att du kan läsa den via skärmen om du vill. Vi beklagar misstaget, men i övrigt är vi fantastiskt stolta över tidningen vi fått ihop! Hoppas du också gillar den! Här följer artikeln:

Annons

Träna med pollenallergi

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
POC och Volvo samarbetar kring bil-cykel-krocktest

Close