Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Tidningen

Nytt nummer av Cycling Plus

Cycling PlusIdag och imorgon kommer nya numret av Svenska Cycling Plus ut i butik. I detta numret utser vi “Årets Cykel” – ett jättetest av cyklar där vi har tittat närmare på hela 40 cyklar i klassen runt 20 000 kronor. Vi har jämfört, känt och klämt och framför allt cyklat väldigt många mil på samtliga för att ge dig ett utmärkt underlag inför ett eventuellt köp.

Som vanligt bjuder vi också på mängder med träningstips inför säsongen, även för dig som slarvat lite med vinter- och försäsongsträningen.

Våra reportrar har varit ute och rest och den här gången tar vi dig med till vårt grannland Norges fantastiska cykelnatur och tittar lite närmare på vad Schweiz har att erbjuda.

På testbänken har vi också haft landsvägsskor, hjälmar och solglasögon, men vi har också skickat in en fysisk person i testlabbet den här gången, vårt offer har fått prova på nio olika mirakelmetoder som påstås göra dig till en bättre cyklist. Läs själv numret och se om rödbetsjuice, magnetiska armband och hypnos fick honom att cykla snabbare.

Annons

Vi har också pratat med Christofer Stevenson om planerna inför den kommande säsongen. Dessutom har vi tittat lite närmare på ett material som enligt många har frälst cykelsporten – kolfiber. Men vad är egentligen kolfiber och vad är det som är så fantastiskt med det?

Allt hittar du i tidningen – så spring och köp eller beställ direkt på webben på http://www.faktabocker.se/tidningar/svenska-cycling-plus-3-2013

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Wengan och Engen snabbast på Lidingö

Close