Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Tidningen

Nytt nummer av Cycling Plus i en butik

Svenska Cycling PlusEtt nytt nummer av Svenska Cycling Plus har nått butikshyllorna idag. I det träffar vi en av de största inom Svensk cykling – Magnus Bäckstedt. Läs om hans upplevelse från bland annat segern i Paris-Roubaix och hur det var att köra mot storheter som Pantani. Vi har också träffat tre riktigt tuffa tjejer – Emma som cyklat ensam från Helsingborg till Kapstaden, trebarnsmamman Hanna som hinner med både familjen och en elitsatsning på MTB samt Marina som cyklade från Oslo till Malmö non-stop till förmån för Cancerforskningen.
Naturligtvis har vi också testat en massa sköna prylar, t.ex. 12 regnjackor som håller dig torr i höst, 16 hjulset som gör din cykel snabbare och 6 väskor där du kan packa ner cykeln när du tröttnat på regn och rusk och vill fly söderut.
Som vanligt kompletteras detta med mängder av tränings-, kost-, teknik och mektips. Alltså ännu ett komplett nummer för dig som älskar att cykla.

Så vad tvekar du på – sprin…förlåt, cykla och köp!!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Cycling Plus söker frilansande skribenter

Close