Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
LandsvägMTBPrylar

Nya smart-testcykeln Skillbike lanserad

Intresset för att köra Smart inomhusträning via Zwift ökar ju rejält, och fler och fler företag lanserar produkter mot den här marknaden. På redaktionen har vi för närvarande en Wattbike Atom inne för test, och härom dagen lanserades nästa utmanare i samma uppkopplade och interaktiva anda genom Technogyms nya Skillbike.

Sådant som bör tilltala seriösa cyklister är en hög noggrannhet i effektmätningen, på +/- 1 procent, och att den har en slags växlar som ska simulera dynamiken när man cyklar på riktigt utomhus. Den här tekniken kallar man mycket pedagogiskt för Real Gear Shift. Cykeln är också försedd med en 7-tums LCD-skärm där man kan se aktuella mätvärden och en analys av sin trampteknik, eller köra träningsprogrammen som erbjuds. Via Bluetooth kan man sedan använda den för att köra i Zwift, och vad vi kan se bör det vara relativt enkelt att få till en riktig sittställning anpassad för flera olika discipliner.

Annons

Pris är ännu inte klart, men här kan man läsa mer om produkten.

 

Tags : skillbike

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Stjärnorna tillbaka på Vättern Bike Games

Close