Nya Allt om MTB på väg till er

Övrigt 5 Feb 2016

1-2016Idag har nya numret av Allt Om MTB kommit till oss på redaktionen och förhoppningsvis också till er som prenumererar (har den inte redan kommit så gör den det i början av nästa vecka). För er som vill köpa tidningen i butik får ni bita på naglarna några dagar till, för där kommer den först på torsdag (11 februari).

Utöver träningsråd och tekniktips som finns med i alla nummer hjälper vi dig att få en kanonstart på säsongen med bland annat träningsprogram till Cykelvasan och andra långlopp.

Vi har också valt att uppmärksamma de lite mindre grenarna i MTB-familjen. Läs om Felix Beckeman, som är världsstjärna i 4X och kör under vintern uppvisningsrace inför slutsålda arenor i Centraleuropa men är inte i närheten av lika känd i Sverige. Vinnaren av Enduro Sweden Series, Oliwer Kangas, förklarar hur hans disciplin går till och varför den blivit så populär att den kallas Trenduro.På prylsidan har vi testat fyra olika cyklar i olika prisklasser, från instegshoj till crème-de-la-crème, för att ta reda på hur mycket cykel du egentligen får för pengarna.

Slutligen kan vi avslöja en annan stor nyhet – vi har startat klubb! Allt Om MTB CF har kommit till för att ge ännu mer tillbaka till er läsare, och vad det innebär för just dig får du veta på sista uppslaget.

Dessutom letar vi efter testpiloter till den spännande Lauf-gaffeln… vill du testa och säga vad du tycker ska du inte tveka på att köpa nya numret.

Vill du slippa att springa till butiken kan du också beställa nya numret från Faktaböcker och få det direkt hem i brevlådan.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.