Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Kost, kropp och själ

Ny proteindryck med mindre socker

Fit Protein Lite

Europas största tillverkare av sporttillskott lanserar nu en sockerreducerad och fettfri dryck, fullpackad med proteiner! En perfekt proteindryck för dig som anser dig behöva extra mycket proteiner för att återhämta dig snabbare.

Fit Protein Lite innehåller 80% mindre socker än Multipowers befintliga Fit Protein, som funnits på den svenska marknaden i över 20 år.

”Denna produkt är helt rätt i tiden! Vi ser en tydlig hälsotrend på marknaden idag mot mer protein och mindre socker. Dessutom smakar den fantastiskt”, säger Johanna Jonsson, Nordic Brand Manager Multipower.

Annons

Hur mycket proteiner som egentligen behövs för att återhämta sig på bästa sätt är ett omdiskuterat ämne, och pratar man med gymfolk kan man nästa tro att proteinbehovet är obegränsat medan många konditionsidrottare fortfarande anser att det krävs relativt små proteinmängder som komplement till kolhydrater och andra näringsämnen för en snabb återhämtning.

En flaska med nya Mutipower Fit Protein Lite rymmer 500 ml och innehåller 40 gram protein, 13 gram kolhydrater och 1 gram fett, och kostar 40 kronor. Som en jämförelse ger dig samma mängd mellanmjölk 17,5 gram protein, 24,5 gram kolhydrater och 7,5 gram fett för strax under 5 kronor, alla de extra näringsämnena i mjölken får du på köpet.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Nya kamerafästen från Joby och GorillaPod

Close