Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
MTB

Ny motionskalender online

Företaget Bike Guide Sweden lanserar nu den nya mötesplatsen för Sveriges motionslopp på cykel.
www.motionskalender.se

“Äntligen får cykelintresserade en inbjudande web-portal och motionsloppen en större arena att presentera sig på”, säger företaget i sin pressrelease.

Cykelsporten växer och allt fler vill delta i motionsloppen. Många känner till Vätternrundan och CykelVasan men det finns över 120 motionslopp i Sverige som också erbjuder bra arrangemang. Vår ambition är att vara länken mellan arrangörerna och deltagarna så att fler får möjlighet att cykla. Vi erbjuder alla loppen att på samma plats presentera sig på ett inbjudande sätt.

Annons

Gästförfattare bjuds in att skriva artiklar som vänder sig till cykelintresserade. Tips om träning och teknik finns med redan från starten. Och en tävling har vi också med: 1:a pris är en racercykel, Bianchi Impulso med Ultegra-gruppen och en startplats till Halvvättern eller Tjejvättern. Tävlingen pågår t.o.m. 5 maj 2013.

Producenterna bakom kalendern är själva cyklister med engagemang i cykelklubbar och har därigenom sett ett behov som de nu kunnat hjälpa till med att tillgodose. “Det vi har saknat är en översikt där alla motionsloppen samlas snyggt på samma ställe och publicerar nu den nya web-portalen!”, avslutar de.

Motionskalender kommer även i en tryckt version i början av april och kommer att distribueras via Sveriges cykelbutiker.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Medaljer till Danmark under VM på bana

Close