Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tävlingsnytt landsväg

Ny förbundskapten tar över efter Glenn

Lucas Persson tar över rollen som ansvarig för junior och U23-landslagen på landsväg.
Lucas Persson tar över rollen som ansvarig för junior och U23-landslagen på landsväg.

“Sportchef Jonas Ljungblad får förstärkning genom Lucas Persson som förbundskapten landsväg för Herr Juniorer och U23. Persson har en gedigen erfarenhet som tävlingscyklist och har stort kunnande inom internationell tävlingsverksamhet. Han vet vad som krävs för att en junior och U23 cyklist ska lyckas”, berättar SCF i en pressrelease.

”Lucas tar vid efter Glenn Magnusson, vars suveräna arbete lagt en bra grund för landslagsarbetet med herrjuniorer och U23. Jag är övertygad om att Lucas är ett bra förvärv som både kommer att förvalta Glenns grundarbete väl och även bidra till att skörda fortsatt framgång med de unga cyklisterna”, förklarar Jonas Ljungblad.

Läs mer: Flandern Runt fyller 100

Annons

”Under mina elva år som continental och proffscyklist har jag haft både motgångar och framgångar. Jag har alltid fått slita hårt för att nå resultat, vilket har utvecklat min taktiska förmåga. Det är något jag kan dela med mig av nu när jag ska jobba med alla unga svenska förmågor. Jag är supermotiverad och ser fram emot att komma tillbaka till svensk cykelsport”, säger Lucas Persson.

1 kommentar

  1. Grattis JR ett bra beslut av dig jag kan inte mer än applådera och säga lycka till hälsningar Kvist

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Flandern runt fyller 100

Close