Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Tidningen

Ny bloggare – Sannas tankar

Sanna_ström

Den uppmärksamme Cycling Plus besökaren har kanske redan upptäckt att det dykt upp en ny bloggare i vårt flöde i helgen. Men idag välkomnar vi officiellt Sanna Ström från Sandviken till Cycling Plus. Hon kommer att blogga om allt, från frustrationen av att hitta rätt teknik i träningen, till att känna hur vardagens sysslor underlättas av just träning. Framför allt nyfikenhet kommer att prägla hennes tankar och funderingar här på bloggen, men även i hennes artiklar i tidningen.

Annons

Sanna är som vilken 40+ som helst, som på ett enkelt sätt vill hitta en balans i livet. Finns det genvägar tro? Varför krångla till det mer än vad som behövs? Hon finner glädjen och motivationen i allt hon gör för att få kvalitetstid. All tid hon lägger ner skall ge henne just den där kicken som vi oftast söker.

2 kommentarer

    1. Hej Katja ,
      Tack! Det känns jätte kul att få skriva om den sport som ajg gillar så mycket. Kul att du hojar kring mina hemtrakter Jag lägger ut tipsen på min blogg så håll utkik. Vad hojar du lvg eller mtb ? Ha en fin kväll 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Snygga accessoarer från begagnade cykelprylar

Close