Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tidningen

Ny bloggare – August Martin

MeridaCamp 2013 Photo by Valentin Baat 2014_03_15 4255 copyI vårt bloggflöde har det nyligen dykt upp ett nytt namn, August Martin.

August är 19 år och kommer från Norrköping men bor sedan 2012 i Falun där han läser Teknikprogrammet på Hagströmska Cykelgymnasium. ”Cyklingen är en stor del av mitt liv, jag brinner verkligen för det jag gör och älskar att pressa mig på såväl träning som tävling”, säger August.

August började tävlingscykla som 15 åring 2009 då han och några kompisar deltagit på CK Antilopens klubbträningar vilket kom att bli starten på en förhoppningsvis framgångsrik karriär. Fokus ligger på Mountainbike men Landsvägscykling har alltid varit en del av träningen och från och med 2014 kommer han även att tävla för Team Bliz Merida presented by cyclesport.se vid några landsvägslopp.

När han inte cyklar så gillar han att vara ute i naturen. Fotografera och åka skidor är några av hans större intressen.

Annons

Augusts blogg firade nyligen fyra år men han kommer nu även att blogga här på Cycling Plus vilket ser han fram emot: ”Att börja blogga på Cycling Plus ska bli riktigt roligt och jag hoppas att jag ska kunna dela med mig av lite smått och gott till andra cykelintresserade där ute”, berättar han.

På bloggen kommer du kunna läsa om allt från vardagen för en ung cyklist med drömmen om att en dag bli professionell idrottare till hur det är att kombinera studier och jobb med en elitidrottskarriär. Du kommer dessutom att kunna läsa om olika resor, tävlingar (förberedelser och summeringar), förhoppningsvis kommer du också kunna läsa några inspirerande cykelinlägg.

Vi önskar August varmt välkommen till oss på Cycling Plus och Allt Om MTB.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.