Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Notis: Snart Live-sänder SCF igen

Under första Swe-cupen i landsväg kunde vi ju njuta av Svenska Cykelförbundets uppskattade satsning på livesändningar, och detta var den första av hela 19 planerade sändningar under säsongen! Om två dagar är det dags igen när Klippingeracet i MTB ska avgöras i Säter, en tävling som också är en UCI-tävling. Sändningarna  kan följas via solidsport.com/scf, och kommer kommenteras av Oskar Ekman.

För en kort tid sedan var banan i Säter i Dalarna fortfarande täckt av ett rejält snötäcke. Men arrangörsklubben gjorde först ett jättejobb med att skotta banan, och sedan har vårvärmen kommit och sett till att banan nu enligt uppgift ska vara i suveränt skick! Vi hoppas på spännande tävlingar!

Annons
Svenske mästaren Emil Lindgren vill nog gärna slå till med en seger, när det är hemmatävling och allt. Foto: Niklas Wallner
Svenske mästaren Emil Lindgren vill nog gärna slå till med en seger, när det är hemmatävling och allt. Foto: Niklas Wallner

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
WILIER PUNTOROSSO TILL HUVUDSTADEN

Close