Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Prylar

Nishiki återkallar cyklar

utvaldSvenska Nishiki/Unicykel AB återkallar hybridcyklar med aluminiumgaffel av modellår 2006-2013. Återkallelsen gäller samtliga Nishikis hybridcyklar med aluminiumgaffel av modellår 2006-1012 samt Nishiki Hybrid Comp av 2013 års modell med aluminiumgaffel.

De berörda cyklarna har en framgaffel med ett potentiellt tillverkningsfel som gör att gaffelbenen kan gå av under cykling och leda till en olycka där cyklisten kan skadas.

Har man en cykel som berörs av återkallelsen skall man omedelbart sluta använda den och snarast ta den till en Nishiki-återförsäljare/verkstad för kostnadsfritt gaffelbyte.

Övriga Nishikis cyklar med aluminiumgaffel tillverkade före/efter detta berörs ej av återkallelsen.

Annons

För vidare information gå in på www.nishiki.se eller kontakta din närmaste Nishiki-återförsäljare eller Unicykel AB på telefon 031-500 110 eller via e-post till [email protected]

Nishiki/Unicykel AB beklagar djupt det inträffade felet och de problem det orsakar. Vi gör vårt yttersta för att rätta till felet på bästa möjliga sätt.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Bianchi växlar upp sin satsning på MTB i Sverige

Close