Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cross

Merida northwave cx cup i Sunne

Den sjunde deltävlingen i cx cupen är nu körd och det blev en minst sagt lerig tillställning. Banan var den samma som igår, det vill säga Sm banan men åt andra hållet. Så där det var lerigt igår hade det lyckats bli ännu kladdigare idag. Det tungkörda gräset bjöd på ordentligt motstånd även om bansträckningen som sådan kändes lättare under dagens tävling.

Åsa Erlandsson fortsätter att imponera! Med seger i samtliga deltävlingar i cupen plus att hon igår blev svensk mästare i cykelcross så tycks hon vara ostoppbar! Tvåa blev Lisa Ström och trea Angelica Edvardsson.

Bland herrarna blev det Jens Westergren som även idag fick lov att klättra högst upp på prispallen, strax under honom hittar vi gårdagens segrare Magnus Darvell och längst ner Ludwig Söderquist. I och med dagens seger går nu Magnus Darvell upp i ledning i cupen och kan nu cykla nästa cuptävling iförd ledartröjan.

20121104-145811.jpg

Annons

20121104-145804.jpg

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Svenska mästerskapen i cykelcross
Close