Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Nyheter

Mässerbjudande: Teckna prenumeration och få en Iamrunbox värde 449 kr på köpet!

Är du sugen på mer spännande cykelläsning? Då tycker vi att du ska komma förbi vår monter på Sweden Bike Expo!

Där har vi nämligen ett väldigt förmånligt erbjudande för dig som väljer att teckna en helårsprenumeration av Svenska Cycling Plus eller Allt Om MTB. Ordinare lösnummerpris för ett år är 632 respektive 594 kr, en Iamrunbox kostar normalt 449 kr, men de femtio första som kommer förbi montern får båda för endast 499 kr!

Såhär skrev vår testare Erol Orhun tidigare i år:

Annons

Iamrunbox är en stadig låda som påminner om en laptopväska. Det som skiljer är att Iamrunbox är betydligt djupare och rymmer en uppsättning kläder. Vi har pendlat med lådan nedstoppad i en enkel Boreas Topaz-ryggsäck. Iamrunbox gav välbehövlig stadga och form åt ryggsäcken samtidigt som den höll en omgång kläder skrynkelfria och torra. Och även om Iamrunbox inte är en dataväska, så passade en 13-tums Macbook Air perfekt i den. Den här klädlådan kan vara ett bra alternativ för dig som redan har en lämplig ryggsäck och vill kunna transportera en skrynkelfri omgång kläder till kontoret.

Vi ses på mässan!

Iamrunbox_kläder

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Nytt MTB-lopp i samband med Vätternrundan?

Close