Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Svenskar utomlands

Ludvigsson och Ahlstrand avbröt Sarthe

Det verkar tyvärr som att de båda svenskarna i Giant-Shimano tvingats hoppa av de två avslutande etapperna av Cicuit Cycliste Sarthe efter framför allt Jonas Ahlstrands fina öppning i början av veckan, där han bland annat tog sin första seger som professionell cyklist.

Tobias Ludvigsson skriver på Twitter att han tvingas lämna tävlingen på grund av en inflammation i vänsterbenet, men hoppas komma tillbaka starkare än någonsin. Tobias lyckades inte fullt så bra som han hade önskat under framför allt onsdagens tempoetapp, då han kände att benen inte riktigt var med honom.

Jonas Ahlstrand startade etappen men tvingades bryta på grund av problem med magen.

Två svenskar från IAM stallet finns också på plats i Frankrike och både Gustav Larsson, som var snabbaste svensk på tempot, och Thomas Lövkvist gick imål i en klunga runt 50 plats drygt 10 minuter efter etappsegrande och totalledande Ramunas Navardauskas, Garmin-Sharp.

Annons

I totalen hittar vi Larsson på en 51:a och Lövkvist på 61:a plats, runt 11 minuter efter.

Tävlingen avslutad under fredagen.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Nya mellanmåls bars från WNT

Close