Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 9 – Vätskerygga från Camelbak

Vintern är kanske inte den årstid som man tänker mest på att dricka, men vi lovar, det blir varmare igen och då gäller det att inte slarva med vätskan om du vill prestera optimalt.

Väskmästarna CamelBak sponsrar julkalendern med deras vätskeryggsäck HydroBak, en riktigt minimalistisk rygga som passar perfekt till exempelvis våra svenska långlopp. Du får plats med 1,5 liter vätska, plus nycklar, kort och ett multiverktyg i en liten ficka.

Att väskan är så liten gör att det blir väldigt smidigt att röra sig, och den är så pass kort att det inte är några problem att nå sakerna du har i ryggfickan, som energibars eller handpump. Väskan har även reflex på baksidan om du skulle vara ute i gryning eller skymning.

Svara bara rätt på dagens fråga, så har du chans att vinna en alldeles egen!

Lucka 9 Camelbak HydroBak

Annons

[Rätt svar på frågan “Hur många olika färgkombinationer finns HydroPak i?” är fyra. Vinnaren presenteras här.]

Tips: Kika in här.

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-09 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

 

Tags : camelbak
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.