Lucka 9: En snygg reflekterande jacka från Sugoi

Julkalender 9 Dec 2014

sugoi-zap-jacket-yellow-frontsugoi-zap-jacket-red-frontjackaDagens julklapp kommer från klädtillverkaren Sugoi som erbjuder jackan Zap.

Sugoi Zap är en lite speciell jacka som finns i tre färger, svart/grå, gul och röd. I dagsljus och på lite håll ser jackan ut som vilken vanlig jacka som helst. Eller i alla fall den grå och röda versionen, den gula ser ut som en varseljacka. Men det är när mörkret faller som den här jackan verkligen kommer till sin rätt. Hela jackan är nämligen täckt av små små reflexprickar. Tittar man på nära håll ser man dem som små prickar men på bara någon meters avstånd ser den enfärgad ut.

Så fort jackan belyses lyser den alltså upp som om den vore självlysande, den bilist som missar den har blicken någon helt annan stans än på vägen.

Jackan är dessutom helt vattentät och till skillnad mot många andra helt vattentäta cykeljackor känns den inte som ett plastöverdrag som effektivt håller kvar svetten på insidan. Det ska tilläggas att det finns träningsjackor som andras bättre, men vi har testat många som är långt mycket sämre än Zap.

Vill du vinna en egen Sugoi Zap Jacket, värd 970 kronor fyller du bara i formuläret nedanför filmklippet.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.