Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 8 – Smarta lampor från Memil

Memil är en nykomling och uppstickare på den svenska cykelmarknaden, som lanserade sina första cyklar på Sweden Bike Expo 2016. Passionen och engagemanget från grundarna Fredrik och Sam har dock funnits där betydligt längre än så, och de drivs av en vilja att kunna skapa något som ska passa alla. Vi på Svenska Cycling Plus har bland annat testat deras landsvägscykel Ronin och tävlingshjulen Zen, som båda föll oss väl i smaken.

Men Memil gör inte bara cyklar och hjul utan även flera olika typer av komponenter och kläder, däribland ett par riktigt ljusstarka och smarta pendlingslampor som vi har nöjet att tävla ut i dagens lucka av julkalendern. Det starka framljuset räcker i 2-10 timmar beroende på vilket läge man använder.

Baklysets batteri räcker 4,5-11 timmar och har en inbyggd accelerometer som gör att lampan lyser ännu starkare när du bromsar in. Riktigt smart tycker vi! Båda lysena är givetvis återuppladdningsbara. Svara på frågan nedan för att ha chans att vinna en uppsättning värde 1 320 kr.

[Tävlingen är avslutad, vinnaren presenteras här.]

Annons

Ledtråd: Titta runt på www.memilshop.se så hittar du svaret!

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-08 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : Memil
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.