Lucka 8 – Smarta lampor från Memil

Julkalender 8 Dec 2016

Memil är en nykomling och uppstickare på den svenska cykelmarknaden, som lanserade sina första cyklar på Sweden Bike Expo 2016. Passionen och engagemanget från grundarna Fredrik och Sam har dock funnits där betydligt längre än så, och de drivs av en vilja att kunna skapa något som ska passa alla. Vi på Svenska Cycling Plus har bland annat testat deras landsvägscykel Ronin och tävlingshjulen Zen, som båda föll oss väl i smaken.

Men Memil gör inte bara cyklar och hjul utan även flera olika typer av komponenter och kläder, däribland ett par riktigt ljusstarka och smarta pendlingslampor som vi har nöjet att tävla ut i dagens lucka av julkalendern. Det starka framljuset räcker i 2-10 timmar beroende på vilket läge man använder.

Baklysets batteri räcker 4,5-11 timmar och har en inbyggd accelerometer som gör att lampan lyser ännu starkare när du bromsar in. Riktigt smart tycker vi! Båda lysena är givetvis återuppladdningsbara. Svara på frågan nedan för att ha chans att vinna en uppsättning värde 1 320 kr.

[Tävlingen är avslutad, vinnaren presenteras här.]

Ledtråd: Titta runt på www.memilshop.se så hittar du svaret!

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-08 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.