Lucka 8 – Fotokromatiska glasögon från SportOptik

Julkalender 8 Dec 2014

sportoptik julkalenderSportOptik är ett företag som har sin stora marknad i avancerade glasögon för idrottare. Deras främsta styrka ligger i slipade glas för dig som ställer höga krav på dina glasögon och där du inte kan använda dina vanliga glasögon, oavsett om det är på cykeln eller tennisbanan.

Från SportOptik har vi den mycket snygga och lätta bågen Rydon från Rudy Project som har utrustats med linserna Photochromatic Multilaser Clear.

Själva bågen är oerhört lätt, stark och flexibel tack vare att den är tillverkad av en sammansättning av aluminium, magnesium, kol, silikon, titan samt Rudy Projects egna material Kynetium.

Till bågen Rydon finns över 20 olika linser att välja mellan, samtliga naturligvis okrossbara. Vår vinstbåge har fått den fotokromatiska (ändrar själv gråton beroende på omgivande ljus) linsen Photochromatic Multilaser Clear. Som har en lätt silverspegel i sitt standardutförande och tonar i grå nyans från helt klar till kategori 3 när den utsätts för UV-ljus. Denna modell går även att få med slipade glas.

Rudy Project Rydon Matte Black med Photochromatic Clear (RX) kostar 1800 kronor. Vill du läsa mer om SportOptik och deras glasögon hittar du dem på www.sportoptik.se.

Är du sugen på ett par av dessa riktigt grymma glasögon, ett av de absolut mest gedigna bågar och glas vi har testat, så är det bara att fylla i formuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.