Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 7 – Snabba kläder från Sensa

Lucka 7 SensaDet holländska cykelmärket Sensa är baserade i Almelo, och distribueras i Sverige av företaget Cycle Mode (som även importerar de coola isländska Lauf-gafflarna).

Till den sjunde luckan i vår julkalender sponsrar de med en mjuk julklapp i form av ett snyggt klädset med tröja och byxa värde 1090 kr. Den klassiska tröjan med tre fickor och fullång dragkedja och byxorna är tillverkade av Bioracer, som bland annat gjorde kläderna till båda guldmedaljörerna linjeloppen i OS!

Du väljer själv om du vill ha tröjan i svart eller vitt, och kläderna finns i storlekar mellan S och XXL. Fyll i formuläret nedan och svara rätt på frågan för att ha chans att vinna en uppsättning!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Ledtråd: Med allra högsta sannolikhet hittar du svaret här!

Annons

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-07 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Läs mer: Vill ha – Sensa Giulia G2 Project Paint Custom

Tags : sensa
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.