Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 6 – Prenumeration på Allt Om MTB

Vi här på redaktionen älskar cykling – all typ av cykling. Därför gör vi två olika tidningar, Svenska Cycling Plus för den som gillar smala däck och bockstyren och Allt Om MTB för den skogsfrälste. Om man som oss gillar både och kan man självklart läsa båda.

Hittills har Allt Om MTB kommit ut fyra gånger om året, men vi har känt att det är en aning för lite, att det kliar i lästarmen mellan gångerna. Därför kommer vi till nästa år att öka antalet utgåvor från fyra till sex nummer!

Du som svarar rätt på dagens fråga har nu chans att vinna en helårsprenumeration av Allt Om MTB, alltså 6 nummer, värde 449 kr (ordinarie lösnummerpris är 594 kr). Redan prenumerant? Misströsta inte, vi förlänger din nuvarande prenumeration med 6 nummer!

Annons
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Tips: Leta runt lite på sajten, testet publicerades även här på cyclingplus.se under november.

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-06 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : Allt om MTB
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.