Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 3 – Premium-pump från Scott

Lucka 3 ScottNu är det dags för den tredje lucköppningen, och där hittar vi något så trevligt som en riktig lyxpump från Scotts komponentmärke Syncros. Modellen, FP1.5, är ett precisionsverk tillverkat i aluminium och passar lika bra i garaget som i vardagsrummet.

Pumpen klarar upp till 14 bars tryck och står stadigt på trefotsbasen. En sak vi verkligen gillar är att det finns en knapp på munstycket för att släppa upp luft om man känner att man pumpat i för mycket.

Syncros FP1.5 har ett rekommenderat pris på 1 799 kr, men kan bli din om du svarar rätt på frågan nedan.

[Tävlingen är avslutad. Rätt svar på frågan “Var har Scott sitt svenska huvudkontor?” är Uppsala. Vinnaren kommer att presenteras här.]

Annons

Ledtråd: Kika in på Scotts hemsida.

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-03 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : scottSyncros
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.