Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 24 – Värstinghjälm från Bontrager

Så var det då äntligen julafton! Och är det någon dag på året som man borde lägga ifrån sig dator och telefon är det väl idag. Därför är vi lite extra snälla, och låter luckan vara öppen till nyår!

De senaste åren har det kommit fram flertalet så kallade aerohjälmar på marknaden som varit mer eller mindre stilfulla. En hjälm som i våra ögon hör till den första kategorin är Bontragers Ballista CE som blivit en favorit bland åkarna i proffsstallet Trek-Segafredo.

När våra kollegor på BikeRadar testade aerohjälmar gavs Ballista bästa betyg av de nio testade, och fick följande omdöme

Bontrager var ganska sena på aerohjälms-bollen, men deras produktutvecklare har helt klart lärt sig av andras misstag eftersom Ballista visade sig vara bäst av hjälmarna i testet.

I vindtunneln hamnade den på placering två i fråga om luftmotstånd vid 30 km/h men om man väger in den superba ventilationen är den en klar vinnare. Man kan verkligen känna en svalkande bris över skallen när man cyklar fort, och samtidigt gör de interna kanalerna, det generösa utrymmet ovanför ögonbrynen och ventilationshålen på ovansidan ett anmärkningsvärt bra jobb med att forsla bort varm luft även under långsamma klättringar.

Med andra ord – en riktigt grym hjälm!

Det enda du behöver göra nu är att svara rätt på frågan nedan för att ha chans att vinna en egen Ballista! Hjälmen är värd 2 199 kr och du som vinner kan välja mellan färgerna svart och vit/silver.

Annons

Lucka 24 Bontrager

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Tips: Kika in på Treks hemsida!

För att ha chans att vinna måste du ha svarat på frågan senast 2016-12-31 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : bontrager
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.