Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 23 – Lysande jacka från Diadora

Lucka 23 diadoraDan före dan, och näst sista lucköppningen! Idag har du chans att vinna en smart, vindskyddande cykeljacka från Diadora som lyser upp i vintermörkret.

De längsgående reflexerna på ryggen, bra ventilering och att den blir så liten att den är lätt att få med sig i ryggfickan gör den till en perfekt kompis på cykelturerna. Dessutom kan man stoppa i ett lyse i en integrerad ficka på ryggen, riktigt smart!

Annons

[Tävlingen är avslutad. Rätt svar på frågan “Vilket WourldTour-lag använder Diadoras skor?” är Movistar.]

Tags : diadora
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.