Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 21 – Prenumeration på Hälsa & Fitness

Dohi Publishing, förlaget bakom Svenska Cycling Plus och Allt om MTB, har även flera andra hälsorelaterade titlar – bland annat Hälsa & Fitness.

Vid första anblick är det inte självklart på vilket sätt du som cyklist har nytta av en sådan tidning, men om du tänker lite utanför cykelboxen och bortom sadeln så lovar vi att du kommer att hitta massor av smarta tips och råd som du kan ta med dig i din egen träning. Bli inspirerad att testa på nya alternativträningsformer, läs motiverande reportage och hitta nya favoritrecept!

Idag tävlar vi ut en helårsprenumeration på Hälsa & Fitness (ordinarie pris 649 kr). Svara rätt på frågan nedan för att ha chans att vinna!
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Annons

Tips: Gå in på www.halsafitness.se!

 

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.