Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 20 – Slipp energibrist i jul

Okej, att man äter för lite under julhelgen är kanske inte ett existerande problem, men hur smidigt är det att ta med sig några slevar Janssons frestelse ut på cykelturen? Och hur påverkar ett medelmåttigt intag av prinskorv under aktivitet prestationen? Vad vi vet har inga studier gjorts i ämnet.

Några som däremot har full koll på vad man ska, och inte ska, stoppa i sig under tiden men tränar är Umara. De bjuder idag på ett prova på-paket med bars (U-bar, 4 st i smakerna kokos, tranbär, äpple & kanel och mintchoklad), gel (U-gel, 1 hallon + 1 citrus) och sportdryck. Enligt våra egna erfarenheter är äpple & kanel-baren bland det godaste du kan stoppa i dig under en lång cykeltur.

Svara rätt på frågan under bilden så har du chans att vinna prova på-paketet!

Lucka 20 Umara

Annons
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Tips: Svaret finns troligen här!

Missa för övrigt inte att läsa Tommy på Umaras kostråd för cyklister, bland annat:

Allt du behöver veta om Train Low, Compete High

Rödbetsjuice, funkar det för cyklister och i så fall varför?

För att ha chans att vinna måste du ha svarat på frågan senast 2016-12-20 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : umara
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.