Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 19 – Goodiebag från Tacx

Nu när vädret inte är det mest gynnsamma för att cykla utomhus (även om det för det mesta går bra så länge man klär sig rätt), vet vi att det är många som uppskattar att träna inomhus på trainer eller testcykel.

Några som verkligen har koll på trainers är Tacx, och de kan även det där med tillbehör. Dagens julklapp består av ett flaskställ, en flaska, däckavtagare, ett multiverktyg, en kedjebrytare och en hållare för surfplatta som du kan sätta på styret.

Svara rätt på frågan nedan för att ha chans att vinna godsakerna från Tacx!

Annons
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Tips: Titta in här!

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-19 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : tacx
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.