Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 16 – Vinn cykelbrillorna framtagna för världens bästa cykelteam

Team Movistar har rullade i år in som totalsegrare i UCI-rankingen för fjärde året i rad. Under alla dessa år har laget tagit hem segern i specialdesignade cykelbrillor från adidas Sport eyewear.

Nu kan du vinna deras signaturmodell Zonyk Pro White Shiny/Vario Blue!

Dessa kan du använda i såväl nattens mörker, som dagens strålande solsken. Linserna är fotokromatiska, de anpassar sig alltså själva efter hur mycket solen skiner. I mörker är linsen genomskinlig med en lätt blå touch och vid solsken har den en klarblå spegel. Hur praktiskt och häftigt som helst!

Annons
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Tips: Titta in på www.adidassporteyewear.com!

För att ha chans att vinna måste du ha svarat på frågan senast 2016-12-16 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : Adidas
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.