Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 14 – Julkaffe från Kaffeverkstan

15555199_10153910306675356_1891014763_oAtt cykla utan att dricka kaffe är lite som att köra utan däck på hjulen – det går, men man kommer betydligt snabbare framåt med kaffe/däck och det är skönare och trevligare för alla inblandade. 

För att bidra till denna kollektiva trevnad donerar vår egen mästerfotograf och husbloggare Jesper Andersson därför två paket cyklistkaffe av ädlaste sort. Undertecknad kan intyga att cykligare än så här går det inte att få sitt svarta guld. Kafferosten är placerad i rummet bredvid ett cykellager som skulle duga gott som startkapital för en mindre butik, och skulle man önska sig ett saltare kaffe kan man bara sära på golvplankorna i rummet ovanför så droppar svetten från senaste Monark-passet ner (OBS! Det senare påståendet är bara hypotetiskt).

Lägg därtill att kaffet är rostat av en herre som hållit i ett mountainbikestyre i närmare ett tusen mil i år, så förstår ni att de här bönorna är rena raketbränslet för dig!

 

Annons
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Tips: Gå in på Kaffeverkstans hemsida!

För att ha chans att vinna måste du ha svarat på frågan senast 2016-12-14 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.