Lucka 10 – Värmande kompressionstights från Skins

Julkalender 10 Dec 2014

b60052111Kompressionstights hjälper dig att öka blodcirkulationen och anses av många minska risken för att drabbas av kramp och stumnande muskler. De vetenskapliga studierna runt detta är inte fullt lika entydiga, men många vittar i alla fall om kompressionstightsen ger en fördel jämfört med traditionella tights. Det internationella förbundet, UCI, har i alla fall tagit det säkra före det osäkra och förbjudit kompressionstights på tävling.

Kompressionskläder kan också hjälpa dig med återhämtningen och här är även forskningen inne på samma inriktning som tillverkarna. Kompressionstights gör att du återhämta dig snabbare.

Från Skins, ett av de största märkena på marknaden, har vi fått ett par A200 Thermal. Thermal är en vinterversion av Skins populära A200-serie som fungerar lika bra på cykeln som i löparspåret. Enda nackdelen för cyklisten är att de inte har någon vaddering i grenen, vilket i och för sig kan vara skönt om du tänker springa ibland i samma byxa.

Våra egna tester av A200 visar att de sitter skönt och har en bra passform, men för vår kroppsform har vi lite problem med midjan som har en tendens att glida ner under passets första 5 minuter, men efter att man dragit upp dem en gång sitter det perfekt, oavsett om du kör 5 minuter eller 5 timmar till.

Vill du ha ett par egna Skins A200 Thermal Long Tights kan du antingen fylla i formuläret nedan och hoppas på turen, skriva ett brev till tomten eller köpa ett eget par för cirka 999 kronor.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

size_chart_6805_web_4

2 kommentarer

Torbjörn Sannerland 10 Dec 2014

Nyfiken fråga, när dras vinnarna i julkalendern ?

Svara
    Daniel Evaldsson 10 Dec 2014

    Vinnarna dras ungefär en vecka efter att luckan öppnats. Vinnaren publiceras på Facebook och i respektive lucka, samt meddelas naturligtvis på angiven mailadress.

    Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.