Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 10 – Prenumeration på Svenska Cycling Plus

Japp, du läste rätt. Idag tävlar vi ut en prenumeration på din favoritcykeltidning! Och är du redan prenumerant så förlänger vi din prenumerationstid med åtta nummer.

Nästa år kommer vi att göra åtta nummer av Svenska Cycling Plus, det första i januari och det sista i slutet av november. På vägen kommer du att få ta del av mängder med träningstips, inspirerande intervjuer och tester av de senaste och hetaste prylarna. Vill du cykla snabbare runt Sveriges näst största pöl, lära dig mer om hur kroppen fungerar eller bara ha ännu roligare på cykeln har du hittat rätt!

[Rätt svar på frågan “Svenska mästaren Richard Larsén hjälper oss med Veckans träningspass. Vilket datum publicerades det första passet?” är 29 november. Vinnaren presenteras här.]

Annons

Tips: Om du går till förstasidan och sedan klickar på “Träningstips” under fliken Landsväg hittar du snabbt vad du söker.

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-10 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.