Långsammast runt Vättern

Daniel-VR-gryning-LR_fixadTeam Tre Berg-Bianchi med vänner satte ett nytt prydligt fartrekord runt Vättern när du cyklade på sex timmar och 33 minuter, en snittfart på imponerande 45,8 km/h.

En som tog betydligt längre tid på sig var Daniel Broberg som tog sig runt Vättern på en så kallad Me-mover, vilket enkelt kan sägas är en trappmaskin på hjul.

Efter 70 934 trappsteg och 24 900 höjdmeter, vilket motsvarar att ta trapporna upp för Empire State Building 65 gånger rullade han in över mållinjen i Motala efter 22 timmar och 58 minuter.

Vi gratulerar de nya rekordhållarna, Daniel och alla ni andra som körde i mål på tider någonstans däremellan till en riktigt bra prestation och önskar er samtidigt en riktigt glad midsommar.

1 kommentar

parsan80 29 Jun 2015

Läste om bussen som polisen stoppade och hittade 25 misstänkt stulna cyklar i samband med Vätternrundan. Har du några uppgifter om hur många cyklar som stjäls i samband med ett lopp som detta? Jag är visserligen part i målet – förhindrar cykelstölder med ISR-märkning – men letar efter ett bra projekt i Sverige som tydligt bevisar effekten av “väger 1 gram och kostar 340 kronor” Få är de tävlingscyklar som är försedda med lås.

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.