Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB

Landsvägscyklister dominerade på Vista Mountain

Vista mountainMed över 300 startande cyklister i alla åldrar, från fyraåringar som gör sin första cykeltävling till VM-cyklister, och mycket publik blev Vista Mountain i Jönköping en riktig mountainbikefest. Förhållandena på banan var perfekta då regnet natten innan tävlingen var precis det som behövdes efter den torra hösten för att få banan i kanonskick.

Den för Vista Mountain så viktiga och traditionsfyllda sportklassen vanns av den gamla Kvänums-och MTB-cyklisten Tommy Evaldsson.

Vista mountain

Annons

Startfältet i Maxiklassen bjöd som vanligt på många duktiga landsvägscyklister som ser Vista som en rolig säsongsavslutning. Förutom bröderna Tobias, Jönköpings CK, och Fredrik, Höllvikens CK, Ludvigsson var t.ex. VM-cyklisterna Kim Magnusson (Glenn Magnussons son), Gustav Höög (svensk juniormästare) med i Maxiklassen. Vad gäller kampen mellan bröderna Ludvigson avgjordes den tidigt då Tobias redan i starten gled ifrån Fredrik alltmer, trots att Tobias tippat brodern som vinnare så när Fredrik tvingades bryta tävlingen var den mellan bröderna redan avgjord. Tobias Ludvigsson vann Maxiklassen lätt och kunde defilera på bakhjulet över mållinjen som solklar segrare. Damklassen vanns lika övertygande av Ann Berglund (IKHP) som också hon hade god marginal till tvåan.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Team Corratec utökar

Close