Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Kortbane-SM nu avgjort!

ahlstrandIdag så avgjordes kortbane-SM för både damer och herrar, och vilka lopp det var.
Först ut var damernas lopp, och där tog rätt så snart Uddevalla CK:s Sara Olsson ett säkert grepp om loppet, hon briljerade och körde i ensam majestät in över mållinjen. Nästan 2 minuter innan resten av klungan kom och gjorde upp om andra (Hanna Nilsson) och tredje platsen (Frida Knutsson). För Sara var detta lite av en revansch då hon till en början stod med på Hitec-Products startlista för att delta i damernas enda Grand Tour – Giro Rosa, som startar idag. Men av någon anledning så valdes Sara bort och nu har hon visat att det kanske var ett felaktigt beslut. Giro Rosa kallas även för damernas Giro d´Italia.

Herrarnas lopp var fram till slutet ett öppet kort om vem som skulle vinna loppet, dock var det Höllvikens CK:s Jonas Ahlstrand som drog det längsta strået. Nu är ju Jonas en grym spurtare och det var få som kunde utmana honom, dock var det många åkare som utmärkte sig under loppet såsom Edvin Wilson, Ove Karlsson, Marcus Svensson, Johan Svensson, Alexander Wetterhall och Michael Olsson. Silvret gick till Nicklas Gustavsson och bronset till Marcus Lindner som var lite av en skräll.

Annons

Stort grattis till alla deltagare men ett extra grattis till Sara och Jonas.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Dokumenterat: Rakade ben är snabbare

Close