Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Landsväg

Klart med Velothons sträckning genom centrala Stockholm

kartaVelothon Stockholm har nu fått klartecken för en bansträckning på avstängda vägar genom centrala Stockholm.

Start och mål kommer att vara beläget vid Gärdet. Starten går via Strandvägen, Slottet, genom Slussen och ut via Södermalm och Nacka. Vägen genom de centrala delarna kommer att ske med masterstart, det vill säga följebil/MC som bestämmer farten. Så fort cyklisterna lämnat Stockholm är det fri fart som gäller.

Banan fortsätter sedan genom Södertörn mot Nynäshamn där den vänder och tar en lite östligare riktning igen tillbaka in mot centrum via Huddinge. Sista sträckan upp till Gärdet kommer att gå över Liljeholmsbron, Söder Mälarstrand till Slussen. Därifrån går sedan resan vidare tillbaka via Slottet och Strandvägen.

Annons

”Att få cykla på avstängda vägar tvärs igenom Stockholm i en oslagbar miljö och på ikoniska gator kommer bli en otrolig upplevelse. Det blir dessutom en chans att visa upp vår huvudstad för internationella deltagare. Vi är oerhört nöjda över den slutgiltiga bansträckningen som vi arbetat fram tillsammans med Stockholm stad”, säger Race Director Fredrik Kessiakoff.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Lidingöloppet MTB förlänger anmälningstiden

Close