Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB tävlingsnyheter

Inte grabbarnas dag på VM

De svenska U23-herrarna hade som väntat ingen möjlighet att följa upp Jenny Rissveds bronsmedalj när det var dags för dem att köra någon timme efter Jennys medaljfirande.

Emil Linde öppnade starkast och låg efter första varvet på en 31:a plats, drygt två minuter efter täten. Den hårda öppningen straffade sig dessvärre och för varje varv som gick tappade Emil fart. Trots en uppryckning på det femte och sista varvet som gjorde att han plockade ett par placeringen slutade det ändå på en slutlig 44:e placering, 11.20 efter segrande nya zeeländaren Anton Cooper som spurtade ner fransmannen Victor Koretzky.

Annons

Den andra svensken i startfältet var regerande svenska seniormästaren Axel Lindh, som dock inte lyckades alls idag, utan blev avplockad efter tre av de fem varven på en 66:e plats.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
VM-Brons!!

Close