Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Prylar

Inför Sweden Bike Expo: Trek ger oss MTB-cyklingens fader

Gary Fisher - mannen, myten, legenden...
Gary Fisher – mannen, myten, legenden…

Nästa utställare i vår serie med reportage inför Sweden Bike Expo är Trek, ett av våra största cykelmärken. Vi fick tag på marknadschef Johan Levin mitt i skidbacken när han laddade upp inför mässan med en veckas skidåkning i Österrike.

Trek har i år satsat stort och med sig i montern har man kanske något som man skämtsamt skulle kunna kalla för en raritet. Hela vägen från USA har han kommit. Det klassiska uttrycket – mannen, myten, legenden har sällan passat så bra. Gary Fisher är cyklisten som mer eller mindre uppfann den moderna MTB-cyklingen. Visst fanns det cyklister som gav sig ut i terrängen på ballongdäcksförsedda postcyklar före honom, men det var Gary som skapade det som vi idag kallar för MTB-cykling.

Passa på att ta en selfie eller prata lite med en levande legend. Gary berättar gärna om historien och vad han tror om framtiden. Är det 29” eller 27,5” som kommer gälla framöver, eller kanske 39”?

Gary kommer att finnas tillgänglig i Treks monter, men också på scenen där han berättar sin egen och MTB-cykelns historia.

Annons

Gary Fisher i alla ära, men har ni inte några cyklar med er?
”Självklart! Vi kommer framför allt att satsa på att visa upp vårt high-end sortiment, där framför allt Project One kommer att lyftas fram lite extra.”

Project One ger dig möjlighet att själv designa din cykel. Både när det gäller utrustning och färg.
Project One ger dig möjlighet att själv designa din cykel. Både när det gäller utrustning och färg.

Project One? Vad är det?
”Project One är vårt koncept där du själv kan konfigurera din cykel. Du kan till exempel själv välja vilka komponenter du vill utrusta cykeln med och inte minst själv färgsätta din cykel, så att den verkligen blir unik.”

Något mer som man inte får missa i er monter?
”Vi kommer att genomföra en tävling tillsammans med GoPro, och jag kan redan nu avslöja att det kommer finnas väldigt fina priser att tävla om”, avslutar Johan innan det är dags att kasta sig ut för ännu en härlig skidbacke.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Swe-cup masters – landsvägstävlingar för dig över 30

Close