Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Nyheter

Inför Sweden Bike Expo med Merida

Nu närmar vi oss verkligen Sweden Bike Expo, och i dag tar vi ett snack med Nicklas Hansson på Merida, för att se vad man kan hitta hos dem i deras monter.

Big Trail var en väldigt kul cykel när vi testade den vid lanseringen.
Big Trail var en väldigt kul cykel när vi testade den vid lanseringen.

Hej Nicklas! Vad har ni på gång under mässan?

Hej! Vi har mycket på gång! Bland cyklarna har vi bland annat med oss en rolig hoj i Big Trail, som är en ny plus-hardtail, men som vi ibland kallar en ”fattig-mans-hedämpad”. Sen kommer vi visa upp grejer från Kask och Lake som är nya i vårt sortiment. Dessutom kommer vi ha vår Merida Store på skärm i montern, så att man kan handla där med ett mäss-erbjudande. Det är en slags vårkampanj med rabatter i hela sortimentet.

Sedan blir det såklart en massa andra cyklar också, till exempel fincyklar genom Big Nine Team och NinetySix Team. På lördag morgon kör vi också cykling, och vi har team-samling för vårt Vasateam i montern. Så det blir späckade dagar.

4,55 kilo cyklar gissningsvis nästan av sig själv uppför backarna.
4,55 kilo cyklar gissningsvis nästan av sig själv uppför backarna.

Aha, så det blir mycket MTB hos er?

Det blir mycket landsväg också, med en fyra fem landsvägshojar, framförallt med skivbromsar. Förutom våran superlätta Scultura-modell, som är utan skivbroms och är världens lättaste serietillverkade cykel. Så det blir landsväg också.

Annons

Vad är du mest stolt över av det ni visar upp?

De cyklarna som ligger mig personligen varmast om hjärtat är vår trail-serie som heter One Twenty. Det är oerhört roliga, mångsidiga och prisvärda cyklar, så det är min lilla ögonsten.

Nicklas egen favorit, One Twenty.
Nicklas egen favorit, One Twenty.

Vad får man absolut inte missa i er monter enligt dig?

Vi har en tävling, där man kan vinna en Vasa-cykel för tio tusen kronor. Så där ska man passa på att vara med!

Vi tackar Nicklas, och ser fram emot ett besök i deras monter om ett par dagar.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Cape Epic: Jennie och Jenny fortsätter imponera!

Close