Inför Sweden Bike Expo med Canyon

Prylar 1 Mar 2016
Speedmax CF SLX har redan vunnit flera tunga medaljer, provsitt raketen och dröm om att den kan bli din på Sweden Bike Expo...
Speedmax CF SLX har redan vunnit flera tunga medaljer, provsitt raketen och dröm om att den kan bli din på Sweden Bike Expo…

Canyon är tillbaka på Sweden Bike Expo efter några års frånvaro, vi tog ett snack med Stefan Aaskov som är marknadschef på Canyon i Sverige.

Vad är det som fått er att komma tillbaka till SBE?
Det här datumet passar oss mycket bättre. Vi har ju ingen införsäljning till butiker så mars månad är betydligt bättre, det är ju då de flesta privatkunder börjar fundera på att köpa cykel. Så jag hoppas att det kommer betydligt fler människor till Älvsjö jämfört med Kista då framför allt söndagen har varit lite avslagen.

Har ni några spännande nyheter på gång som man kan få se på mässan?
Vi kommer att ha med oss årets största nyheter som Speedmax CF SLX och Exceed CF SLX. Speedmax CF SLX är redan en stor snackis efter Jan Frodenos vinster i europamästerskapen och världsmästerskapen på Kona. Speedmax CF SLX är en mycket avancerad tempo- och triathloncykel med massor av integrerade lösningar.


L-Exceed-CF-SLX_MarkusGreber_WM_01
Lätt nog för att vinna marathon VM i Val Gardena… se om du orkar lyfta den med ett finger i Älvsjö den 18-20 mars.


Exceed CF SLX är en annan cykel som redan innan den gått att köpa har vunnit stora tävlingar. Alban Lakata vann nämligen marathon-MTB på just en Exceed CF SLX. Jag är personligen väldigt förtjust i Exceeds minimalistiska och prestandainriktade design: Cykeln ser så lätt ut (vilket den också är, ramen väger bara 870 gram)!

Något mer som man inte får missa i er monter den 18-20 mars?
Jag tycker inte heller man ska missa våra cyklar tänkta för stadsmiljö. De är lite förbisedda i vårt sortiment men är ruggigt fina. Vi kommer för övrigt att lotta ut en Urban 6.0 SL under mässan så ett besök i vår monter kan verkligen löna sig!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.