Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Övrigt

Högre frisknärvaro med Stadium Business Battle

Stadium Promotion lanserar nu Stadium Business Battle – en social och inkluderande hälsoutmaning för företag över hela världen.

Engagemang för friskare arbetsplats

Stadium Business Battle är en app- och webbaserad tävling där alla former av träning räknas. Till skillnad från en traditionell stegtävling, bidrar individuella favoritaktiviteter till hela lagets insats – allt ifrån yoga och aerobics till golf och promenader. Företag får möjlighet att engagera alla medarbetare – inte bara de som redan tränar – och skapa engagemang mellan länder och avdelningar.

”Första tävlingen startar i mars och många företag är redan intresserade. Man kan tävla internt mot kollegor eller sin värsta konkurrent. Alla vinner på friskare och piggare medarbetare”, säger Nicholas Roman, Head of Sales på Stadium Promotion som är ansvarig för Stadium Business Battle.

När motion är roligt är det roligt att motionera

Annons

Varje motionspass resulterar i ett antal förbrända kalorier. De konverteras automatiskt till individuellt beräknade Stadium Battle Points. Det företag eller lag som samlar flest antal i genomsnitt per medlem under utmaningsperioden vinner och man kan följa utvecklingen i realtid på skärmen.

”En stor fördel är att man kan bli motionskompisar och dela resultaten i sociala medier (exempelvis Facebook) för att sprida positiv PR om företagets hälsosatsning”, säger Nicholas Roman och betonar vikten av internt engagemang. ”Man kan bland annat följa sina vänners framsteg och skicka peppande meddelanden till varandra i realtid.”

Exklusivt samarbete med Endomondo

Stadium Business Battle är resultatet av ett exklusivt samarbete med Endomondo – ett populärt ”sports community” utvecklat i Danmark med snart 13 miljoner användare världen över. Endomondos mobilapp förvandlar telefonen till en personlig tränings- och social motivator som gör träning roligare.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Red Bull i tre nya smaker
Close