Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
CrossMTB

Hitta loppen i Europa

CykelkalenderÄven om det känns avlägset så börjar det faktiskt bli dags att planera cykelsäsongen 2014.

Det är nu som du ska sätta upp målen för den kommande våren och sommaren – det gör det mycket enklare att motivera sig för de tunga passen på trainern eller ute i kylan.

Många laddar för de lokala motionsloppen och de klassiska stora evenemangen, men varför inte testa något nytt till nästa år? Hela Sverige är fyllt av spännande lopp, och det finns idag två olika motionskalendrar att leta i, dels www.motionskalender.se som också kommer i tryckt form tillsammans med Svenska Cycling Plus nummer 3-2014, men vi har också www.scfmotion.se som har många bra tips utöver själva loppen. Här hittar du loppen i Sverige. Men kanske ställer du siktet lite högre och vill kombinera loppet med en trevlig semesterresa? I så fall ska du kika in på www.bikecalendar.eu som har en (relativt) komplett sammanställning av alla lopp ute i Europa. Det går också att lägga in tips om egna lopp vilket gör kalendern allt mer komplett för varje dag som går. Det är relativt enkelt att hitta ett lämpligt lopp eftersom du kan filtrera din sökning på land samt om du är intressard av MTB eller landsväg. Dessutom finns en rolig karta där du kan få en bra överblick på om det finns något lopp i närheten av ditt drömresmål.

Annons

Det är bara att börja leta och planera upp säsongen 2014 som naturligtvis kommer bli din bästa någonsin tillsammans med Svenska Cycling Plus och Allt Om MTB.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Är med i Aftonbladet, ang utmaningar

Close