Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Kost, kropp och själÖvrigt

Heltätt regnställ

 

Bikesuit

Nu under hösten, har vi på redaktionen fått testa Bikesuit; en helkroppsdräkt som håller dig torr och ren i regn och rusk. Produkten är utvecklad i ”cykellandet” Holland med cykelpendlare som huvudmålgrupp. Dräkten tar man på sig utanpå träningskläderna eller vanliga kläder och är utrustad med en luva som kan tas upp under de där riktigt ruskiga dagarna. Den har dessutom skoöverdrag som skyddar fötterna bra mot regn och stänk från framhjulet. På benen finns kardborreband för att tighta till dräkten så att den inte riskerar att åka in i vevpartiet. Eftersom den täcker hela kroppen kan du köra utan stänkskärmar på cykeln, vätan kommer inte åt dig ändå.

Vi upplevde att dräkten ger bra skydd mot väta och håller tätt. Dragkedjorna är täckta för att vattnet ska få det svårare att hitta in. Trots att den är tät nog att hålla vätan ute är den inte tät så att man kokar från insidan. Skulle det bli varmt finns det dragkedjor i armhålorna för mer ventilation. Den vi testade hade storleken small/medium och kändes något stor men enligt tillverkaren kommer en ny version till årsskiftet som tillverkas i fyra olika storlekar; S, M, L & XL. En annan sak vi la märke till är att den kunde haft fler reflexer för att synas bra på pendlingsrundorna, även detta skall vara fixat till den nya versionen. Ett smart plagg som gör att du kan ta cykeln till jobbet även i regn och rusk.

Annons

Pris i butik, ca 2000

Importör, www.mssport.se

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Landsvägscyklister dominerade på Vista Mountain

Close