Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Hanna Nilsson i nytt team – ”Glad få chansen i ett storlag”

Landslagscyklisten Hanna Nilsson är den svenska vi sätter vårt allra största hopp till under linjeloppet i landsvägs-VM om ett par veckor. Nu är det också klart att Hanna byter team till nästa år.  Den 27-åriga skånskan lämnar slovenska BTC City och kör nästa år för nederländska Parkhotel Valkenburg, som rankas bland de sex bästa lagen i världen den här säsongen.
– Det känns fantastiskt att komma till ett stort och jättestarkt lag med en stabil organisation. Jag är väldigt glad över att få den här chansen, säger Hanna Nilsson, till vargardacycling.se
Skador och sjukdomar har spolierat delar av de senaste säsongerna för Kristianstadcyklisten. Men i det senaste World Tour-loppet, Ladies Tour of Norway, körde Hanna in på en imponerande 10:e plats.
– Jag ser verkligen fram emot att få en möjlighet att fortsätta utvecklas och förhoppningsvis ta ännu ett steg mot den absoluta toppen, säger Hanna Nilsson.
Bland Hannas nya teamkompisar finns 20-åriga stjärnan Lorena Wiebes som just nu toppar världsrankingen efter bland annat tredjeplatsen i Vårgårdas World Tour-lopp i augusti.

Annons
Hanna Nilsson lämnar BTC City för att ta plats i topplaget Parkhotel Valkenburg. Foto: Studio Bomba

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Nordén klar för landsvägs-VM

Close