Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Hanna Nilsson byter cykelteam – ”Många tårar efter sista loppet”

Sista kvällen med gänget. För Hanna Nilsson blev Flandern Runt ett tårfyllt avsked efter hennes tid som cykelproffs i nederländska Parkhotel Valkenburg. Skånskan slutade 34:a och plockade nya UCI-poäng efter att gjort mycket av grovjobbet för lagets stjärna Demi Vollering.
– Jag är väldigt nöjd med min insats. Det var skönt att visa att jag har den här kapaciteten. Det var min sista tävling för i år och för det här laget. Det var en hel del tårar efteråt men nu laddar vi om för nästa säsong, säger Hanna Nilsson till vargardacycling.se.
Parkhotel Valkenburg ombildas inför nästa år till att bli ett U23-lag med enbart nederländska åkare. För Hanna väntar därmed en ny teamadress.
– Inget är offentligt ännu men jag känner mig inte orolig…
Också Emilia Fahlin fick agera hjälpryttare för sin danska teamkompis Cecilie Uttrup Ludwig.
– Jag hade hundra procent fokus på den uppgiften och jag tycker ändå att den var godkänd, säger Emilia Fahlin till vargardacycling.se efter att ha rullat i mål som 76:a.
– Sedan känner jag ju att min nivå inte är där den ska vara men det är bara att acceptera med skador och allt som varit den senaste tiden.
Den danska lagkamraten i FDJ Nouvelle var med i den klunga som förgäves jagade segraren Chantal van der Broek-Blaak och slutade som 15:e. Demi Vollering hade samma tid som Uttrup Ludwig men dömdes som 7:a. Den tredje svenskan, Hanna Johansson, bröt tävlingen.

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
VM-truppen i e-cycling uttagen

Close