Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Övrigt

Håll dig torr med enkla hjälpmedel

regnJust nu är det minst sagt stor risk att bli blöt när du kör ute på vägarna, men det finns sätt att minska risken för en bli som en våt hund redan efter några minuter.

Lägg prylarna i en väska
Om det börjar regna och du står där utan skoöverdrag kan ett par vanliga plastpåsar göra susen. Stoppa ned dina strumpklädda fötter i påsarna innan du sticker ner dem i skorna. Det är en bra nödlösning som fungerar kortare sträckor. Påsar med Ziploc-öppning är bra för att hålla telefon, kamera eller plånboken torr bak i ryggfickan.

Plasta in
Plastfolie är inte bara bra för att vira in smörgåsarna till mellanmålet.  Vira det runt strumporna för att hålla borta den värsta vätan från fossingarna. Kan även användas till att täcka för några av hjälmens alla ventilationshål, på köpet får du en billig lösning på en mer aerodynamisk hjälm.

Annons

Klä ut dig till ett får
Det kanske låter gammalmodigt men ull är faktiskt ett suveränt material i vätan. Dess naturliga egenskaper gör att även om materialet blir blött så håller det värmen. Så du kanske blir blöt… men du kommer i alla fall inte bli kall. Håll utkik efter Enduras merinoullsockor eller DHB’s merinoullunderställ.

Skydda röven
För att få ultimat regnskydd så är fasta stänkskärmar den bästa lösningen. Men du kanske inte vill släpa runt på ett halvt kilo skärmar eller förstöra utseendet på din älskling? Prova en så kallad ASS Saver, en liten skärm som man fäster på sadelns rails. Väger ynka 15 g och kostar inte ens en hundring.

1 kommentar

  1. Klä ut dig till ett får
    Det kanske låter gammalmodigt men ull är faktiskt ett suveränt material i vätan. Dess naturliga egenskaper gör att även om materialet blir blött så håller det värmen. Så du kanske blir blöt… men du kommer i alla fall inte bli kall. Håll utkik efter Enduras merinoullsockor eller DHB’s merinoullunderställ

    Hej!

    Vilket land kommer ullen från?

    Mvh// Stefan

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Fyra MTB-cyklister mot OS

Close