Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Övrigt

Glenn Magnusson får inte jobba

Det har varit minst sagt turbolent på svenska cykelförbundet den senaste tiden. Herrarnas förbundskapten för landsvägs kontrakt går ut vid nyår och ryktena har sedan en tid cirkulerat om att han inte skall få förnyat förtroende. Något som bland annat uppmärksammats av flera elitcyklister som i öppna brev vädjat till förbundet att de vill ha kvar Glenn som förbundskapten.
Nu verkar det inte som att förbundet tänker uppfylla de aktivas önskan. Glenn berättar nämligen för Eurosport att han är ”arbetsbefriad” sedan en dryg vecka tillbaka. Han får fortfarande lön från förbundet men är alltså inte tillåten att arbeta som förbundskapten.
Glenn skall heller inte ha fått något besked om han kommer ha kvar något arbete efter nyår. Enligt SCF kommer det inom kort att komma ut ett pressmedelande om framtiden ser ut för svensk cykel och vi lär få anledning att återkomma i ämnet.

Annons
Annons
Read previous post:
Jahn Ekman slutar som ordförande i SCF
Close